Author Topic: CSL1131  (Read 1205 times)

csl1131

• sepia
  • **
CSL1131
« on: July 14, 2008, 23:32:43 »

coloana infinitului

gemeni

paralelism

ce te uiti la mine ???

ganditorul

Painting is the art of inclusion. Photography is an art of exclusion.

altom

• color
    • Zoom
R?spuns: CSL1131
« Reply #1 on: July 14, 2008, 23:34:58 »
man incearca sa faci ceva cu semnatura. :-??
You are not allowed to view links. Register or Login It's just the beginning :)

Oanna

• bicolor
« Reply #2 on: July 15, 2008, 00:49:51 »
vai prima mi se pare geniala  :x :x foarte sugestiv si titlul

si mai e interesanta si 'ganditorul' desi galbenul ala parca ma deranjeaza. e faina si lumina care vine de la gemulet.  :D
si mai e faina si "ce te uiti la mine?" desi parca ar mai merge un pic contrastata si un crop in stanga zic eu  :)
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)

TiB

• bicolor
« Reply #3 on: July 15, 2008, 02:22:56 »
buna treaba sabin  :thumbsup:
tiberiu-apostol.blogspot.com

CodrinB

• bicolor
  • serios...
    • codrinbaleanu.ro
« Reply #4 on: July 15, 2008, 08:59:33 »
Prima e un exemplu bun ca se poate face treaba si pe soarele puternic de la amiaza. Bun bun.
D80 cu parasolar
codrinbaleanu.ro

erikson

• color
    • my blog
« Reply #5 on: July 16, 2008, 22:42:54 »
prima!
si a doua
You are not allowed to view links. Register or Login please.. no flowers!!!

csl1131

• sepia
  • **
« Reply #6 on: July 25, 2008, 16:25:24 »
de acum cateva zile..(ca de obicei,fara nici o modficare la nimic,parca totusi una e cropuita):

08.TORNADA(ma rog,pe mine ma duce cu gandul la asa ceva)- din masina

si daca tot sunt la capitolul nori hai sa mai pun 2 cu nori...
09.

10.

11.

12.

si un apus...
13.

o ruptura de cer...
14.

15.

16.

17.un fluturas

18.roua de dimineata

19.o secera

20.corabia vikingilor ratacita printre veacuri

21.comunicare

22. 2 vietati marine ratacite

23.

24.in alta viata....

25.

Osho

• bicolor
« Reply #7 on: July 25, 2008, 16:51:34 »
Man, schimba-ti semnatura, e inestetica rau, pacat de unele cadre.
Spor si inspiratie !
Fotografia buna este cea in care uiti de fotograf.
Fotografia foarte buna este cea in care uiti de privitor.

ati

• bicolor
    • http://www.padreati.blogspot.com/
« Reply #8 on: July 25, 2008, 17:20:58 »
Imi dau cu parerea ca sa invat. Si daca vreti sa nu va omor cu poze proaste faceti la fel.

Diana

• Moderator global
  • color
    • Contraste.ro
« Reply #9 on: July 25, 2008, 20:33:18 »
      Bravo, Sabin, am vazut cateva imagini care chiar atrag atentia! :)
      Spre exemplu, cel mai mult mi-a placut 25, in care intr-adevar ai surprins niste portrete foarte expresive. Apoi, culorile din 23 sunt superbe. La inceput crezusem un pic cam saturat rosul, dar imi place foarte mult si asa. Ar fi fost fain sa se vada clar intreaga fasie rosie. Sunt curioasa, ce e textura aceea totusi? Pare ceva lichid gen vopsea...  :-/ Si 15 mi-a mai placut, o atmosfera foarte misterioasa, in care acele pasari se potrivesc perfect pentru a accentua senzatia de ascuns, de ciudat, de necunoscut. Bravo. :)
      Poate si 24 ar putea exprima ceva, mai ales prin titlul adaugat... dar mi se pare nitel fortata interpretarea, pentru ca cele doua fiinte n-au nici o treaba una cu alta. Daca ar fi fost vorba de o omida si de un fluture, poate legatura s-ar fi facut mai repede: omida regreta ca nu are frumusetea fluturelui si isi spune, in sinea ei de omida, "eh, in alta viata..."  :P
      Si 16 e o imagine dramatica, interesanta, dar mi se pare ca vad foarte mult zgomot, care trebuie inlaturat.
      Cat despre celelalte imagini... sunt destul de obisnuite... Daca m-ar intreba cineva ce imagini as da deoparte in pimul rand, as alege 20 si 22. In 20 chiar nu vedeam absolut nimic daca nu puneai tu titlul acolo. Ce sa zic, o fi semanand a corabie, dar mi se pare o interpretare cam fortata... In plus, corabia-trunchi de copac pe care tu ai propus-o ca si subiect central apare nefocusata. Focusul se vede in mod clar pe trunchiul de copac din spate. Si atunci?! Mai e sau nu mai e subiectul central din imagine?! Iar in 22 din nou nu inteleg nimic... nici ce e cu vietatile alea, nici ce vrea sa-mi transmita cadrul... O abordare interesanta ar fi fost un prim-plan cu acele striatii verzui de pe corpul lor. Ar fi iesit o imagine abstracta si un pattern care ar fi trezit curiozitatea.
      La "Tornada" daca vrei sa pastrezi ideea asta, ar merge chiar sa mai tai din partea neagra de jos. Pamantul ar putea ocupa o treime din imagine sau chiar mai putin, ca sa accentuezi maretia cerului, a furtunii.
      La 9 si 10 imi place textura norilor data de timpul mare de expunere, dar din pacate planul de jos e neatragator. Ar fi mers complet altceva.
      "Comunicarea" dintre cei doi caini nu prea e comunicare, din moment ce cel din spate nu prea-i da atentie primului... are o privire pierduta prin alta parte. Din nou un titlu cam fortat...

You are not allowed to view links. Register or Login

csl1131

• sepia
  • **
« Reply #10 on: July 27, 2008, 14:28:13 »
la 23 era de fapt o masa la o terasa si cu o ploaie torentiala...de fapt cercurile alea sunt de la picaturile de ploaie.

la 20, am vrut sa para copacul ala si mai neclar, asa doar sa dea impresie de ceva..dar atunci nu mai era nimic in focus.cand era clar nu-mi mai placea asa de mult.oricum poza nu e stralucita,ideea mi-a placut,dar realizarea nu am facut-o cum trebuie,stiu.

la 24 ma gandeam, ca ambele"vietati" sunt pe acelasi tip de floare ambele adunand polen, si cautam un titlu care sa dea ideea ca fluturele din spate e de fapt un vis al albinei, ce ar fii putut sa fie in alta viata,daca s-ar fi nascut altfel, ar fii fost un fluture mare, si nu o albina neansemnata...asta de la ideea ca ambele adunau polen de pe acelasi tip de floare...

ex_member1

• Guest
« Reply #11 on: July 27, 2008, 17:30:22 »
12 - imi plac diagonalele date de deal si de case, precum si combinatia verdelui cu cerul. totusi, culorile puteau fi ajustate nitel, fiind cam sterse.
15 - chiar frumoasa, pasarile aduc un plus. nu stiu ce fel de plus, dar sunt f bine acolo unde sunt. (totusi de unde zgomotul ala asa mare?)

In rest...fa ceva cu semnatura intradevar, e total dizgratioasa si ostentativ de rosie.
La 8 ma deranjeaza reflexia geamului.
9 si 10 sunt aceeasi marie cu alt crop.