Bravo, Sabin, am vazut cateva imagini care chiar atrag atentia!

Spre exemplu, cel mai mult mi-a placut 25, in care intr-adevar ai surprins niste portrete foarte expresive. Apoi, culorile din 23 sunt superbe. La inceput crezusem un pic cam saturat rosul, dar imi place foarte mult si asa. Ar fi fost fain sa se vada clar intreaga fasie rosie. Sunt curioasa, ce e textura aceea totusi? Pare ceva lichid gen vopsea...

Si 15 mi-a mai placut, o atmosfera foarte misterioasa, in care acele pasari se potrivesc perfect pentru a accentua senzatia de ascuns, de ciudat, de necunoscut. Bravo.

Poate si 24 ar putea exprima ceva, mai ales prin titlul adaugat... dar mi se pare nitel fortata interpretarea, pentru ca cele doua fiinte n-au nici o treaba una cu alta. Daca ar fi fost vorba de o omida si de un fluture, poate legatura s-ar fi facut mai repede: omida regreta ca nu are frumusetea fluturelui si isi spune, in sinea ei de omida, "eh, in alta viata..."

Si 16 e o imagine dramatica, interesanta, dar mi se pare ca vad foarte mult zgomot, care trebuie inlaturat.
Cat despre celelalte imagini... sunt destul de obisnuite... Daca m-ar intreba cineva ce imagini as da deoparte in pimul rand, as alege 20 si 22. In 20 chiar nu vedeam absolut nimic daca nu puneai tu titlul acolo. Ce sa zic, o fi semanand a corabie, dar mi se pare o interpretare cam fortata... In plus, corabia-trunchi de copac pe care tu ai propus-o ca si subiect central apare nefocusata. Focusul se vede in mod clar pe trunchiul de copac din spate. Si atunci?! Mai e sau nu mai e subiectul central din imagine?! Iar in 22 din nou nu inteleg nimic... nici ce e cu vietatile alea, nici ce vrea sa-mi transmita cadrul... O abordare interesanta ar fi fost un prim-plan cu acele striatii verzui de pe corpul lor. Ar fi iesit o imagine abstracta si un pattern care ar fi trezit curiozitatea.
La "Tornada" daca vrei sa pastrezi ideea asta, ar merge chiar sa mai tai din partea neagra de jos. Pamantul ar putea ocupa o treime din imagine sau chiar mai putin, ca sa accentuezi maretia cerului, a furtunii.
La 9 si 10 imi place textura norilor data de timpul mare de expunere, dar din pacate planul de jos e neatragator. Ar fi mers complet altceva.
"Comunicarea" dintre cei doi caini nu prea e comunicare, din moment ce cel din spate nu prea-i da atentie primului... are o privire pierduta prin alta parte. Din nou un titlu cam fortat...