sunt cam miscate, contrastele sunt cam ciudate , mai vad si niste artefacte parca pe acolo, copacii sa vad aiurea
asa e. miscate nu inteleg cum, la 1/320 sec. sa vreau si nu cred ca as reusi, poate nu reusesc eu sa imi imaginez, distanta nu era mare, poate 7-10 metri, am incadrat pe topogan, asadar nu am fugarit subiectii cu obiectivul pe axa verticala. contrastele sunt ciudate pentru ca am folosit dynamic range optimiser, si asta se simte. artefacte.. iso 3200. stiu ca spuneam candva ca nu ma intereseaza valori mari ale iso-ului. acum insa, cu un dslr in mana, am inteles altfel problema. si sa stii ca am facut poze in aceeasi locatie si la timpi mai mari de expunere, si tot aratau interesant, cred ca Iuliei i-ar fi placut.
la partea cu copacii... nu am ce sa spun.
pe cele doua de mai jos le-am postat asa, cu veselie, daca le consideram interesante le incarcam de prima oara. sincer sa fiu, prefer ceva placut sau interesant, chiar daca e neclar, opusului. ai vazut sigur destula fotografie de presa, ma refer la lucrari premiate international. nu am pretentii de nici un fel, ma refer la acele lucrari doar pentru a imi sublinia punctul de vedere. sunt mai interesat de moment, de ceea ce vad, decat de a realiza corect.
poate asta e mentalitate de individ care face "snapshots"; poate intai trebuie stapanita tehnica. dar asta imi doresc sa fac, sa incerc sa prind o esenta a lucrurilor... si asta se vede in in felul in care pozez