Author Topic: Dragomir  (Read 3194 times)

Dragomir

• sepia
  • **
  • Intreaba!
R?spuns: Dragomir
« Reply #15 on: June 30, 2008, 23:22:34 »

« Last Edit: June 30, 2008, 23:48:17 by Diana »
Fiat lux

Bogdan

• bicolor
  • BogdanBlog.Ro
    • Bogdan's Blog
« Reply #16 on: June 30, 2008, 23:52:02 »
a2a imagine ce iti exprima?
Nikon D90 + Nikon AF-S 18-105mm F/3.5-5.6G ED VR + Nikon 50mm f/1.8 AF Nikkor | You are not allowed to view links. Register or Login

Dragomir

• sepia
  • **
  • Intreaba!
« Reply #17 on: July 01, 2008, 00:29:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
a2a imagine ce iti exprima?

Te rog, expliciteaza, care a doua? Cea cu fata si pisica?
 Aceea e verisoara mea, cu motanul ei, la implinirea a 8 ani. Nu incerc sa transmit nimc prin ea. E pur descriptiva. Imi place. Intr-adevar, din cei de pe forum, doar eu ii pot conferi o semnificatie realista (valoarea relatiei personale). Totusi, imi place ca poza in sine. Nu m-am atasat de perspectiva moderna a fotografiei, daca o fi vreuna coeziva. Inca imi place sa ma uit peste fotografii din cartile de istoria domeniului, unii clasici prezentand pur si simplu oameni, in mediul lor, in starea lor de viata.
 A exprima tine de comunicare. Poza cu fata si motanul nu comunica nimic indirect. Doar arata, descrie, prezinta. Poti face paralela cu un tablou cu o vaza cu flori. Contine doar informatia de baza, care iti arata o fata si cu un motan. Si care poate unora le place. ;)
Fiat lux

Oanna

• bicolor
« Reply #18 on: July 03, 2008, 01:13:07 »
Prima imagine foarte faina. As indrazni sa zic conceptuala. A2a ai dreptate e pur descriptiva si realizata bine,mie imi place.Si imi mai place muuuuult pisica  :x. A3a eu n-as fi declansat pt tanti care negociaza\cumpara chestia din mana.Nu-mi place deloc mimica fetei, cum s-a strambat. A4a superba,ai prins fetita fix cand trebuia  :x.
Ultimele cu flori..nah.sunt frunze,contrastul e ff bun, incadrarea imi place inafara de penultima ca e taiata din 2 parti floarea si se mai vede si in spatele ei. In rest...imi place ca sunt a/n desi poate ultima ar fi mers colorata.

:thumbsup:
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)

iulia

• sepia
  • **
    • Learning Photography from my Brother
« Reply #19 on: July 03, 2008, 10:18:12 »
prima si ultima. si toboganul ala are potential, mai treci pe-acolo  ;)

Dragomir

• sepia
  • **
  • Intreaba!
« Reply #20 on: July 05, 2008, 23:35:06 »
Cu dedicatie :)

Oricum, tot cea cu fata care tocmai sare (postata anterior) imi place cel mai mult.

Dragi moderatori, va rog lasati pozele asa cum sunt si nu le mai transformati in thumbnails. Multumiri anticipate pentru acceptul fata de posibilitatea de a-mi organiza coltul dupa plac.
Fiat lux

erikson

• color
    • my blog
« Reply #21 on: July 06, 2008, 11:10:32 »
sunt cam miscate, contrastele sunt cam ciudate , mai vad si niste artefacte parca pe acolo, copacii sa vad aiurea
You are not allowed to view links. Register or Login please.. no flowers!!!

Dragomir

• sepia
  • **
  • Intreaba!
« Reply #22 on: July 06, 2008, 16:49:55 »
sunt cam miscate, contrastele sunt cam ciudate , mai vad si niste artefacte parca pe acolo, copacii sa vad aiurea

asa e. miscate nu inteleg cum, la 1/320 sec. sa vreau si nu cred ca as reusi, poate nu reusesc eu sa imi imaginez, distanta nu era mare, poate 7-10 metri, am incadrat pe topogan, asadar nu am fugarit subiectii cu obiectivul pe axa verticala. contrastele sunt ciudate pentru ca am folosit dynamic range optimiser, si asta se simte. artefacte.. iso 3200. stiu ca spuneam candva ca nu ma intereseaza valori mari ale iso-ului. acum insa, cu un dslr in mana, am inteles altfel problema. si sa stii ca am facut poze in aceeasi locatie si la timpi mai mari de expunere, si tot aratau interesant, cred ca Iuliei i-ar fi placut.
 la partea cu copacii... nu am ce sa spun.
 pe cele doua de mai jos le-am postat  asa, cu veselie, daca le consideram interesante le incarcam de prima oara. sincer sa fiu, prefer ceva placut sau interesant, chiar daca e neclar, opusului. ai vazut sigur destula fotografie de presa, ma refer la lucrari premiate international. nu am pretentii de nici un fel, ma refer la acele lucrari doar pentru a imi sublinia punctul de vedere. sunt mai interesat de moment, de ceea ce vad, decat de a realiza corect.
 poate asta e mentalitate de individ care face "snapshots"; poate intai trebuie stapanita tehnica. dar asta imi doresc sa fac, sa incerc sa prind o esenta a lucrurilor... si asta se vede in in felul in care pozez :)
Fiat lux

Shiva

• alb-negru
  • *
« Reply #23 on: August 12, 2008, 02:10:22 »
vlad are oltcit? : )
Sore wa inotchi innosensu

TiB

• bicolor