putin cam arsa mi se pare... unghiul luminii e bun... mi se pare de 9 (pentru nivelul la care discutam)...
PS: trageti fratilor raw...
Daca ai si spatiu...tragi raw. Se face ca doar raw am tras de o bucata de timp incoace si am multe rebuturi in raw (si nici timp de selectie etc...pt ca trag raw de multa vreme). Uite ca totusi, dintr-un jpg calitate mica, se poate face ceva. Nu profi, recunosc, dar...cat de cat merge.
Ai dreptate sa stii, insa spatiul ma omoara...sa nu ti zic ca prg files mai nou mi-e pe alta partitie si ca am la PS cacheul pus pe toate partitiile...iar C-ul imi ajunge sa fie si de 20Mb...uneori.
Poza la final a avut 314mb in PS. Dintr un jpg de 3.4 mb...apropo

Este arsa, in stanga jos...asa este si nu am modificat acea zona, din pacate.
Ochii sunt modificati...in rosu. In mod normal a fost mov, galbeni (ca si rochia) etc...tipa ii are negrii ochii (sau cel putin prea inchisi) ca sa iasa in evidenta in cadrul acesta.
Multumesc pentru critica. Acceptam si sfaturi

Inca un motiv pt care trag jpg este ca ... incerc sa mi fac mana cat mai buna...raw te lasa "prea" bine sa modifici orice gresala (nu chiar) facuta...eu incerc sa nu mai gresesc si sa reiau cadrul...chit ca pierd mai multe cadre intr un final. Depinde ce faci..si pentru cine:)
Multumesc pentru 9, dar pt mine e usor exagerata, cred ca se poate si mai bine de atat.
Lumina buna si weekend placut.