1. In pr rand trebuie sa stii ce vrei de la un aparat foto si ce preferinte ai - portrete, peisaje, sport etc
2. Dupa parerea mea criteriul in alegere nu ar trebui sa fie stabilizarea in body sau de live view - ci IQ-ul pe care il poate scoate aparatul.
Nici Nikon nici Canon nu stiu sa aiba dslr-uri cu stabilizare in body, cu toate astea sunt cu cateva clase peste restul la calitatea imaginii.
3. Cum spunea cineva mai sus, 6 mpx sunt suficienti, daca nu vrei sa scoti printuri de dimensiuni mari sau sa te folosesti serios de crop.
Daca totusi vrei 10 mpx, la banii astia iti recomand You are not allowed to view links.
Register or
Login - 1690 lei, (il gasesti sh mai ieftin) - IQ super-decent, meniu f bun, dezavantajul e ca nu are AF in body, dar majoritatea obiectivelor acum sunt AF, deci nu e o problema. In timp o sa-ti completezi cu un tele de 55-200 vr, poate chiar 70-300 vr, si un 50mm 1.8 (un "must have"), eventual un superwide.
Deci fa-ti calculele bine inainte sa dai banii pe sony-ul ala, s-ar putea sa fii dezamagit de performante. Eu as merge pe Nikon si pe sticla buna, care o sa vina si in timp.
Succes.