Author Topic: macro saracului  (Read 4713 times)

fotonicu

• bicolor
  • simt enorm si vad monstruos
    • www.fotonicu.ro
R?spuns: macro saracului
« Reply #15 on: February 18, 2009, 12:56:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login

TERMINATI CU PROSTIILE

anuntul e de actualitate si nici pretul nu e mare ( 500 RON )

e EXACT ce va trebe pentru macro ( daca va incearca domeniul )....

referinte despre scula garla pe net

am vazut si poze facute cu asa ceva si daca va place macro , eu va recomand sa dati banii....PRETUL E SUB UN OBIECTIV MACRO IEFTIN ( 1:1 magnificatie ) iar performantele ( max. 11:1 magnificatie )

ATENTIE :
Scula necesita trepied , deci nu veti face floricele din manutza...dar daca va incearca demonul asta....have fun..
un cheag de sange si niste vene legate cu sireturi ieftine. Un geam spart si o minge irecuperabila.
....Nu exista copci pentru rana deschisa ,doar ea ma face sa simt ca traiesc. Intr-o betie trista , ma-nchin hemoragiei si-mi cumpar bisturiile la bax..

Tudor Manolache

• bicolor
Răspuns: macro saracului
« Reply #16 on: February 18, 2009, 13:00:20 »
Prea mare si prea putin portabil dupa gustul meu...Sa te vad cum alergi dupa furnicuta/albinuta/fluturas and shit cu burduful si trepiedul in spate!  :rad:
Daca vreau magnificatie mare iau un microscop serios de la servici si atunci fac poze si la microbi! :P
You are not allowed to view links. Register or Login

fotonicu

• bicolor
  • simt enorm si vad monstruos
    • www.fotonicu.ro
« Reply #17 on: February 18, 2009, 13:07:30 »
fratioare......ideea era pentru aia de vor MACRO .....

si e oricum mai tare decat 100 de inventii gen inelus invartecus sau obiective puse cap in cap...

nu costa nici mult , e dedicata pentru asa ceva , arata si se comporta profi....

de rest , trepeied si subiecte statice ( pentru MACRO adevarat )

gazele si libarcile NU SE FOTOGRAFIAZA CU STICLE MACRO ( cine v-a spus asta v-a mintit , la fel cum v-a mintit cine v-a spus ca peisajul se fotografiaza cu wide  :D ).

gazele si alte libarci care se misca se fotografiaza cu TELE ( la fel ca si peisajele  :D )....

de ce ? intrebati-va singuri ( glumeam - search pe google )...

revenind la lucruri serioase , ieri tudore am uitat sa iti dau un nr de tel...suna-ma sa vb.
un cheag de sange si niste vene legate cu sireturi ieftine. Un geam spart si o minge irecuperabila.
....Nu exista copci pentru rana deschisa ,doar ea ma face sa simt ca traiesc. Intr-o betie trista , ma-nchin hemoragiei si-mi cumpar bisturiile la bax..

zaytsuca

• alb-negru
  • *
« Reply #18 on: April 30, 2009, 09:34:06 »
Ca am fost si eu pasionat de fotografia macro...am experimentat cate un pic...
1) camera foto compacta, zoom maxim, obiectiv helios 58mm f2 pus invers in fata compactei... un macro destul de bun, cu dof larg. poza cu micegai,
2) Nikon d50 cu 70-300 montat si helios 58mm f2 montat invers in fata lui, macro fain dar dof extrem de ingust...chiar daca inchizi diafragma .poza cu paianjenul si cu floarea mov si cele ci musca.
3) nikon d50 cu 50 f1.4 pus intors in fata la body si tinut cu mana..o metoda ieftina si buna din pct meu de vedere.pozale cu ceasul
70 & 50 1.4

zaytsuca

• alb-negru
  • *
« Reply #19 on: April 30, 2009, 09:35:15 »
am sa pun si cateva macro facute cu 60mm macro 1:1 mai dupa amiaza...
astea cu musca is cu 70-300 si helios montat in fata!
70 & 50 1.4