Stiu, am facut si eu misto de el destul, uita-te numai pe aria fun de pe forumul asta. In general nu, nu e o referinta serioasa, referinte serioase in materie de Nikon am amintit pe topicul dedicat lui D90.
Ma refeream doar la faptul ca Rockwell are pe situl lui o comparatie ilustrata D200 - D300 - D3 - D90, la iso mare. Sincer, sharpnessul D90 la 1600/3200 mi s-a parut si mie ca e un pic peste D300.
Ordinea lui KR, in fct de performantele la iso ridicat, era D3 > D90 > D300 > D200. Aici cam asa mi s-a parut si mie.
Cel mai bine insa verificati singuri pe imaging-resource, You are not allowed to view links.
Register or
Login.
-
Bine, nu doar asta intra in problema, ci si accesibilitatea si costumizarea din meniuri/butoane, reductia CA pe care o are D90, D-Lighting - asta ca sa lasam D-Movie deoparte. Nu spun ca D90 e superior, dar unele implementari sunt un pic peste D300. Per total, D300 rules, clar, insa D90-ul e extrem de apropiat de el.
Spun din ce-au spus si altii si din ce-a vazut retina mea, deci verificati si voi.