Author Topic: PENTAX  (Read 5543 times)

Benel

• alb-negru
  • *
    • Blogu' meu
R?spuns: PENTAX
« Reply #15 on: March 01, 2009, 02:06:14 »
Da, folosesc eu Pentax K200D dar sunt din Bucuresti nu din Iasi, ce pot cu el, ca ce poate el inca mi-e in oarecare masura necunoscut poti vedea la semnatura. De cat timp il ai? Eu de destul de putin, inca nu-l stapanesc dar e foarte bun pentru ceea ce imi trebuie mie.
You are not allowed to view links. Register or Login

Benel

• alb-negru
  • *
    • Blogu' meu
« Reply #16 on: April 15, 2009, 23:04:44 »
Fiind vorba de Pentax in topicul asta si vazand ca esti singurul de pe aici care are si foloseste uzual un asemenea aparat te intreb daca ai idee cum poti scoate un fir de praf din viewfinder - nu ma intreba cum a ajuns acolo. Pe senzor nu-i ca nu apare nimic in poze sau la verificare, pe oglina nu-i nimic (nici pete de grasime sau altele si oricum am curatat-o), in obiectiv nici vorba ca iarasi aparea in poze, deci e in viewfinder (umila mea parere) - iar pe el sigur nu-i ca l-am curatat si pe asta. Daca ai vreo idee inafara de a-l duce la curatat pls share it to me. Multzam !!!

cnic

• HDR
  • f 1.0
« Reply #17 on: April 23, 2009, 12:52:48 »
ai acces la focusing screen ?
uga buga

Bogdan

• bicolor
  • BogdanBlog.Ro
    • Bogdan's Blog
« Reply #18 on: April 30, 2009, 09:24:08 »
Fiind vorba de Pentax in topicul asta si vazand ca esti singurul de pe aici care are si foloseste uzual un asemenea aparat te intreb daca ai idee cum poti scoate un fir de praf din viewfinder - nu ma intreba cum a ajuns acolo. Pe senzor nu-i ca nu apare nimic in poze sau la verificare, pe oglina nu-i nimic (nici pete de grasime sau altele si oricum am curatat-o), in obiectiv nici vorba ca iarasi aparea in poze, deci e in viewfinder (umila mea parere) - iar pe el sigur nu-i ca l-am curatat si pe asta. Daca ai vreo idee inafara de a-l duce la curatat pls share it to me. Multzam !!!

simplu... te obisnuiesti cu el :D
Nikon D90 + Nikon AF-S 18-105mm F/3.5-5.6G ED VR + Nikon 50mm f/1.8 AF Nikkor | You are not allowed to view links. Register or Login

Benel

• alb-negru
  • *
    • Blogu' meu
« Reply #19 on: May 15, 2009, 15:09:05 »
E pe ecranul mat, am fost la focus 94 si o sa mi-l scoata ei cand o sa mai trec pe acolo, daca oi reusii vreodata sa ii prin in orarul lor, altfel si pana atunci ....  :-?? ......o sa "ma obisnuiesc cu el"  :rad: