Author Topic: Digiphoto 2008  (Read 5796 times)

Garneata Adrian

• color
  • Shoot me! 12$
    • Adrian Garneata
R?spuns: Digiphoto 2008
« Reply #30 on: May 08, 2008, 18:58:55 »

Foarte misto fotografiile, una din ele chiar am zis ca ajunge sus :) (in mintea mea am zis)

veniti la digiphoto?
Nikon d40, 18-55, 55-200 VR

erikson

• color
    • my blog
« Reply #31 on: May 08, 2008, 18:59:34 »
e bine dat tot sunt scapari (parerea mea)
exemple
You are not allowed to view links. Register or Login (de ce exist) cred ca erau foto mai bune (din punct de vedere al incadrarii in tema)
You are not allowed to view links. Register or Login mi se pare pe langa subiect (de ce exist)
You are not allowed to view links. Register or Login la fel ca mai sus (stiinta si suflet)

la manipulare nu ma bag ca acolo gusturile se discuta
You are not allowed to view links. Register or Login please.. no flowers!!!

Diana

• Moderator global
  • color
    • Contraste.ro
« Reply #32 on: May 08, 2008, 19:05:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
veniti la digiphoto?

Venim?! :)

Garneata Adrian

• color
  • Shoot me! 12$
    • Adrian Garneata
« Reply #33 on: May 08, 2008, 19:55:12 »
bogdane, si eu am zis ca la Riding the sun nu prea avea ce cauta acolo dar .... asta e. Nu se mai da inapoi :P

erikson

• color
    • my blog
« Reply #34 on: May 08, 2008, 20:01:10 »
si la manipulare au iesit numai chestii spre gotic, abstract, low light , creepy etc etc
se cunoaste ca au fost in juriu sabina dimitriu si vlad alalalt
You are not allowed to view links. Register or Login please.. no flowers!!!

Catalin.Fertu

• alb-negru
  • *
    • It's raining pixels | It's storming thoughts
« Reply #35 on: May 11, 2008, 22:38:56 »
Sabina nu a fost.
Multumesc pentru participare...sper ca nu ati fost prea dezamagiti. Niciodata nu poti sa-i inpaci pe toti dar e bine sa incerci cat mai mult.
Sper, totusi, ca impresia generala din urma concursului si workshopului sa fie mai mult de bine decat de rau. Noi am facut cam tot ce ne-a stat in putinta...eu unu am avut o perioada groaznica din cauza asta :) .

La anul nu voi mai fi in organizare probabil...cu atat mai putin coordonator, dar sper sa iasa mai bine.

Multumesc inca o data in numele ASII tuturor celor care au participat sau macar au intrat pe site.
Limitations do not exist when you are ahead of the crowd.
Canon EOS 400D Kit | Canon EOS 1D Mark III | 50mm f/1.8 | 28-135mm IS USM | 16-35mm L | 24-70mm L | 70-200mm L | 2xSpeedlite 580EX II | D-Lite4 Kit

Diana

• Moderator global
  • color
    • Contraste.ro
« Reply #36 on: May 11, 2008, 23:07:58 »
Cu placere, a fost o experienta placuta pentru mine (desi nu am castigat nimic la tombola :P).
Va apreciez pentru ce ati realizat, ati incercat sa iasa bine.  :)

Daca tot m-am apucat de scris la acest subiect, vreau sa spun cateva impresii generale asupra workshop-ului. In primul rand, venisem un pic cu o alta imagine despre ce se va intampla... credeam ca va fi un eveniment mai aglomerat si mai in atentia presei. Dar atmosfera generala a fost alta, m-am simtit ca intre prieteni, la o cafea. :) Pot spune ca mi-am luat o portie serioasa de ras, savurand comentariile lipsite de orice simt artistic ale lui Bogdan?! Sau cum il chema pe el... nu mai stiu exact... O facea intentionat sau chiar asa e el, mai departe de metaforele fotografiei?!  :rad:
Apoi, la inceput grupul Expose nu prea imi inspira incredere... nu stiu de ce, poate din cauza atitudinii prea degajate a primului membru care a vorbit. Dar pe parcurs am vazut ca totusi fac lucruri minunate si am inceput sa-i admir pentru realizarile lor. Cand am aflat cum s-au format ei ca si grup, am ramas un pic pe ganduri... M-au facut sa ma intreb ce imi doresc sa fac in viitor... Ce cale mi-ar placea sa urmez... Prin ceea ce au povestit, parca mi-au dat incredere ca se poate face ceva si de la zero, de la o simpla pasiune si de la o discutie la o bere. Se pot face multe lucruri frumoase, daca vrem asta.

Pe langa aceste impresii bune, am avut si cateva mici nemultumiri. De exemplu, poate ar fi trebuit respectata mai bine ora de incepere a evenimentului, desi a fost destul de rezonabil, nu a fost chiar o intarziere foarte mare. Ce nu mi-a placut (desi asta nu a tinut de organizatori), au fost concurentii: unii s-au prezentat frumos, au spus ce au vrut sa exprime prin fotografia lor, dar altii habar nu aveau ce era cu ei. Nu stiau sa scoata doua vorbe, si care reuseau totusi sa le scoata, erau ceva de genul "da, las juriul sa spuna mai multe...", "este evident ce am vrut sa exprim" si alte abureli din astea. Pentru mine a fost inacceptabil. Din moment ce faci o fotografie care mai e si premianta, atunci ar trebui sa fii in masura sa exprimi in doua trei propozitii cum ai gandit respectiva incadrare. Dar na... ce sa le faci...

Oricum, per total a fost o experienta frumoasa. Chiar mi-am dorit sa ajung la eveniment si nu imi pare rau. Sper sa fie bine si la anul, si de ce nu, sa se acorde o mai mare importanta din partea presei. Ar trebui promovate si astfel de evenimente pozitive, nu doar stiri ca cele "de la ora 5"...  :-??   

« Last Edit: May 11, 2008, 23:18:59 by Diana »

dramer4you

• Administrator
  • sepia
  • ionutignat.wordpress.com
« Reply #37 on: May 12, 2008, 00:12:36 »
Sincer, eu am venit la eveniment ("workshop" cum le-a placut lor sa il numeasca inseamna cu totul altceva) cu speranta ca va fi ceva asemanator cu ceea ce a fost anul trecut.
Pentru cei care nu stiu, anul trecut festivitatea de premiere a avut loc la Palatul Culturii, au existat prezentari de imagine ale domnului Vasile Dorolti si Matei Bejenaru (daca nu ma insel), iar firma Focus94 din Bucuresti si-a prezentat o oferta de studio mobil accesorizat pentru cei prezenti cu doua domnisoare "modele" aflate la discretia noastra. Pentru fotografiat . . . bineinteles.
In schimb anul acesta domnul Vasile Dorolti nu a fost prezent (desi, din cate imi aduc eu aminte, era trecut ca si prezent la eveniment in anuntul oficial si mi-a parut rau, deoarece consider ca este un fotograf de la care poti invata multe lucruri. In al doilea rand, grupul Expose mi-a facut o impresie destul de buna. Si, apropos de ce spunea Diana mai sus, poate sunt mai buni la fotografiat decat la vorbit. Sa nu uitam ca nu au studii in domeniu si nu sunt profesori . . . Au fost si sunt tineri pasionati de fotografie care si-au indeplini (sau isi indeplinesc) visul de a avea un studio. Si asta nu e usor . . .
Voi continua maine, fiindca sunt obosit - tocmai m-am intors de la Festivalul de jazz. Pana atunci . . .somn usor !

Garneata Adrian

• color
  • Shoot me! 12$
    • Adrian Garneata
« Reply #38 on: May 12, 2008, 07:28:06 »
Am fost si eu la Digiphoto, pacat ca nu am putut sta pana la sfarsit asteptam mai mult premierea sa vad ce ziceau cei de la Expose despre fotografiile castigatoare si cele din finala care ziceau ca era batalia.

Eu din fericire am castigat un tricou :D ... a fost frumos am participat si anu asta si anu trecut si poate si la anu. :)

a si apropo anu trecut Matei Bejenaru nu si-a prezentat el fotografiile, a prezentat pe altu cu pozele lui din razboi :)

dramer4you

• Administrator
  • sepia
« Reply #39 on: May 12, 2008, 10:36:16 »
Eu nu am spus ca a prezentat imagini personale, ci doar ca au avut prezentari de fotografii . . . E bine ca ai participat, succes si la editia urmatoare si daca tot ai tu tricou  =D>  :P, eu anul trecut am fost "fericitul castigator" al unei genti de la BRD  :thumbsup:.

P.S. Voi face in 2 ore o galerie cu cateva imagini de la Digiphoto.
« Last Edit: May 12, 2008, 10:43:19 by dramer4you »

dramer4you

• Administrator
  • sepia
« Reply #40 on: May 12, 2008, 12:07:09 »
Galeria e gata. Aveti spre vizualizare cateva imagini de la decernarea premiilor DigiPhoto Iasi 2008.

Oanna

• bicolor
« Reply #41 on: May 12, 2008, 18:03:17 »
Am fost si eu,desi nu am participat la digiphoto[am auzit prea tarziu de concurs :D]
la fel ca si diana,aveam alta imagine despre ceea ce trebuia sa fie workshopul si cine trebuia sa vina,insa mi-a placut prezentarea celor de la expose si multe din fotografiile lor.
m-am ales si cu un webcam :D de la tombola[lucky me] si per total mi-a placut sa aflu 'povestile' din spatele imaginilor castigatoare.
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)

Diana

• Moderator global
  • color
    • Contraste.ro
« Reply #42 on: October 24, 2008, 22:17:11 »
Ia uitati ce mailuri trimit cei de la Digiphoto: :)

Salut,

ASII organizeaza un nou concurs digiphoto si avem nevoie de tine.
Dorim sa ne trimiti titluri de subiecte pentru urmatorul concurs digiphoto.
Ideile tale pot ajunge urmatoarele teme pentru concurs.
Trimiteti ideile pentru teme pe adresa You are not allowed to view links. Register or Login

Asteptam cu nerabdare ideea ta.

Va multumim.

Daca va simtiti plini de inspiratie, puteti sa le scrieti. (Apropo, ma gandeam acuma la "transcendentul" lui cnic, cred ca ar fi o tema de senzatie!  :->:P)