Cu placere, a fost o experienta placuta pentru mine (desi nu am castigat nimic la tombola

).
Va apreciez pentru ce ati realizat, ati incercat sa iasa bine.

Daca tot m-am apucat de scris la acest subiect, vreau sa spun cateva impresii generale asupra workshop-ului. In primul rand, venisem un pic cu o alta imagine despre ce se va intampla... credeam ca va fi un eveniment mai aglomerat si mai in atentia presei. Dar atmosfera generala a fost alta, m-am simtit ca intre prieteni, la o cafea.

Pot spune ca mi-am luat o portie serioasa de ras, savurand comentariile lipsite de orice simt artistic ale lui Bogdan?! Sau cum il chema pe el... nu mai stiu exact... O facea intentionat sau chiar asa e el, mai departe de metaforele fotografiei?!
Apoi, la inceput grupul Expose nu prea imi inspira incredere... nu stiu de ce, poate din cauza atitudinii prea degajate a primului membru care a vorbit. Dar pe parcurs am vazut ca totusi fac lucruri minunate si am inceput sa-i admir pentru realizarile lor. Cand am aflat cum s-au format ei ca si grup, am ramas un pic pe ganduri... M-au facut sa ma intreb ce imi doresc sa fac in viitor... Ce cale mi-ar placea sa urmez... Prin ceea ce au povestit, parca mi-au dat incredere ca se poate face ceva si de la zero, de la o simpla pasiune si de la o discutie la o bere. Se pot face multe lucruri frumoase, daca vrem asta.
Pe langa aceste impresii bune, am avut si cateva mici nemultumiri. De exemplu, poate ar fi trebuit respectata mai bine ora de incepere a evenimentului, desi a fost destul de rezonabil, nu a fost chiar o intarziere foarte mare. Ce nu mi-a placut (desi asta nu a tinut de organizatori), au fost concurentii: unii s-au prezentat frumos, au spus ce au vrut sa exprime prin fotografia lor, dar altii habar nu aveau ce era cu ei. Nu stiau sa scoata doua vorbe, si care reuseau totusi sa le scoata, erau ceva de genul "da, las juriul sa spuna mai multe...", "este evident ce am vrut sa exprim" si alte abureli din astea. Pentru mine a fost inacceptabil. Din moment ce faci o fotografie care mai e si premianta, atunci ar trebui sa fii in masura sa exprimi in doua trei propozitii cum ai gandit respectiva incadrare. Dar na... ce sa le faci...
Oricum, per total a fost o experienta frumoasa. Chiar mi-am dorit sa ajung la eveniment si nu imi pare rau. Sper sa fie bine si la anul, si de ce nu, sa se acorde o mai mare importanta din partea presei. Ar trebui promovate si astfel de evenimente pozitive, nu doar stiri ca cele "de la ora 5"...