Author Topic: Fotomaraton 2008  (Read 7013 times)

TiB

• bicolor
R?spuns: Fotomaraton 2008
« Reply #15 on: October 13, 2008, 12:07:29 »
obelix avea burta  :)
tiberiu-apostol.blogspot.com

Garneata Adrian

• color
  • Shoot me! 12$
    • Adrian Garneata
« Reply #16 on: October 13, 2008, 12:40:16 »
TiB arate si noua ce ai facut ...
Nikon d40, 18-55, 55-200 VR

eduardschiopu

• sepia
  • **
    • my photography
« Reply #17 on: October 13, 2008, 13:10:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Legat de poze, tot ce trebuia facut era sa fie numerotate in ordinea temelor, atat.

vrei sa spui ca puteam merge acasa si sa le redenumesc?
parca era vorba sa le facem exact in ordinea care ni s-a spus.
ma rog, au fost foarte multe chestii cu intrepretari diferite ale regulamentului
You are not allowed to view links. Register or Login | Canon 400D + 75-300 mm + 430 ex | Porst sp compact reflex + 50 mm + 135 mm

mihmeekee

• sepia
  • **
« Reply #18 on: October 13, 2008, 19:28:01 »
si eu stiam ca trebuiau facute in ordinea exacta adica am primit 4 teme pe alea 4 le facem si asa mai departe ... si asta o stiu si de acum 2 ani cand am participat prima oara  :-/ in fine probabil ca, daca nu ti s-a spus nimic pana acuma asa o fi cum zici tu ... si e bine de stiut pt datile urmatoare, daca mai participa careva  :P merci mult adrian si pozele tale sunt faine :thumbsup:
please don`t reproduce, thank you!

Oanna

• bicolor
« Reply #19 on: October 13, 2008, 20:01:13 »
pai e a3a editie la care particip, si, oficial trebuie facute in ordine(pt ca lor sa le vina usor la sortare) dar practic, faci in ce ordine vrei. eu inca aveam mult mai multe de 12 poze in aparat, am selectat atunci. dc sa sterg cadre bune cand le pot pastra?  :-??
well, felicitari tuturor, in special lui codrin  :-O tu castigi sigur macar cu una (cel putin la obiectiv asa am ramas  :-O :)))))) ) intr-adevar se puncteaza simtul umorului..  8->
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)

eduardschiopu

• sepia
  • **
    • my photography
« Reply #20 on: October 13, 2008, 20:50:05 »
mie dimineata mi-a spus unul din organizatori ca trebuie facuta cate o singura poza la fiecare tema (adica nu am voie sa fac mai multe si sa sterg) si pozele sa fie facute exact in ordine. In regulament de fapt spunea ca putem face mai multe poze dar nu mai participam pt marele premiu. Ideea e ca jumatate din poze le-am facut din prima incercat sa respect cat mai strict regulamentul ca apoi sa aflu ca altii au tras sute de duble pana le-a iesit ce au vrut. Abia pe seara cand a trebuit sa bag si blitul min actiune am tras cate 2-3 duble pe tema. Poate maine o sa aflu ca puteam sa merg acasa si sa fac si un colaj in PS.  :P

Ok. Ideea e ca vad poze faine pe aici. Dupa ce postati toti seriile facute am putea  realiza o selectie din care sa facem seria ideala luand cele mai bune fotografii din cele postate de fiecare dintre noi
You are not allowed to view links. Register or Login | Canon 400D + 75-300 mm + 430 ex | Porst sp compact reflex + 50 mm + 135 mm

Oanna

• bicolor
« Reply #21 on: October 13, 2008, 21:03:00 »
cine a zis ca s-au tras sute de duble? e f greu sa faci una buna, dapai 100.  :-?? eu nu la asta m-am referit.... in fine
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)

CodrinB

• bicolor
  • serios...
    • codrinbaleanu.ro
« Reply #22 on: October 13, 2008, 21:06:29 »
Felicitari tuturor care au participat, pentru mine dificultatea a fost sa trag direct in JPEG, dar asta este :)
D80 cu parasolar
codrinbaleanu.ro

erikson

• color
    • my blog
« Reply #23 on: October 13, 2008, 22:55:45 »
felicitari participantilor.
dar ce se intampla... ca vad lucrari slabe...
si de ce ati luat telmele ad literam?  :-O ati fost in lipsa de imaginetie? erau planetele orientate gresit? wtf?
hai sa zic ce nu mi-a placut din ce am vazut pana acum

hai sa zic ce a fost ok.. ca ce nu a fost ok  sunt prea multe

o imagine buna.. asta daca autorul a dorit sa zica ca iasi 600 a fost o tapa

idee buna... merge refacuta.

cadru bun asa in general.. dar eu nu vad rasu din el

imagine buna, iese din tipare...

idee buna, cateva mici greseli la partea tehnica.. dar repet .. o idee buna!  =D>

la fel cu cea de mai sus

restul pozelor sunt la impuscat fluturi. sincer.

You are not allowed to view links. Register or Login please.. no flowers!!!

mihmeekee

• sepia
  • **
« Reply #24 on: October 13, 2008, 23:29:12 »
sunt cateva poze bunicele. cat am stat toata ziua pe acolo am vazut de la unii altii, din greseala sau nu si au fost persoane cu idei bunicele dar si persoane care pur si simplu nu aveau deloc idei si asta e :-?? se intampla ... oricum acuma sa vedem cine ce si cat castiga  :P

Volare

• sepia
  • **
« Reply #25 on: October 13, 2008, 23:54:52 »
Este de apreciat ca macar au incercat, eu n-am avut nici macar curajul sa incerc.
Poze bune sau proaste, din partea mea felicitari ca ati avut curaj sa participati.

mihmeekee

• sepia
  • **
« Reply #26 on: October 13, 2008, 23:58:57 »
iarta-ma ca intreb dar de ce sa nu ai curaj?!

CodrinB

• bicolor
  • serios...
    • codrinbaleanu.ro
« Reply #27 on: October 14, 2008, 00:07:40 »
Iasi 600 reiese ca ar fi fost un tap :D ce-i drept transformat in cimpoi cu iarba verde-n bot. jaja
D80 cu parasolar
codrinbaleanu.ro

Volare

• sepia
  • **
« Reply #28 on: October 14, 2008, 00:10:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
iarta-ma ca intreb dar de ce sa nu ai curaj?!
Nu ma pot lauda cu o imaginatie prea bogata si probabil de asta n-am avut curaj. Mai am de "crescut" :)

erikson

• color
    • my blog
« Reply #29 on: October 14, 2008, 00:12:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login please.. no flowers!!!