Salut!
Voi face cateva remarci generale referitoare la fotomaraton 2008:
1. eu am citit regulamentul, si de acolo am inteles foarte clar ca fotografiile trebuia sa fie facute in ordinea temelor, si ca pentru a concura la marele premiu, trebuia sa ai pe card (la categoria digitala, deci) o singura fotografie le fiecare tema. Insa nu rezulta in mod cert ca nu e voie sa faci mai multe cadre si sa stergi tot in afara de cate unul pe fiecare tema, asta inainte de incheierea concursului. de aceea am intrebat prin staff si am primit aceste raspunsuri:
a) e permisa doar o fotografie la fiecare tema (cadru unic facut), asta pt a nu se face discriminari fata de categoria `pe film`
b) poti sa faci cate vrei, dar daca vrei sa participi pt marele premiu, trebuie sa pastrezi pe card doar una la fiecare tema.
Fiind astfel de contradictii in interiorul grupului organizatorului, am ales, ca si marea majoritate, sa fac mai multe cadre per tema, dar am sters surplusul si am pastrat cate una pentru final.
Schepsisu a fost ca am trecut pe comp tot ce am fotografiat pana la tema 9 inclusiv, si pot astfel sa mai postez si fotografii din afara concursului.
2. din pacate, aseara inainte de concertul de la Palat si artificii, am sters tot de pe card, astfel ca fotografiile mele pentru ultimele trei teme, care nu le mai pusesem pe comp acasa, nu le mai am... ele mai exista doar pe serverul de la CCF. Partea buna e ca nu ati pierdut nimic, erau pur si simplu poze facute cand nu mai aveam nici timp nici chef, eu le-am denumit `de sacrificiu`... oricum, le voi face o scurta descriere.
Revin repede cu imaginile mele.