Author Topic: [04.08.2008-10.08.2008] - Voturi  (Read 612 times)

ex_member1

• Guest
[04.08.2008-10.08.2008] - Voturi
« on: August 12, 2008, 21:36:31 »
Multe imagini saptamana asta. Poftiti la votare! :)

Imaginea 1:

Imaginea 2:

Imaginea 3:

Imaginea 4:

Imaginea 5:

You are not allowed to view links. Register or Login

Imaginea 6:

Imaginea 7:

Imaginea 8:

« Last Edit: August 12, 2008, 21:41:39 by Ioana Chilu »

pandururadu

• bicolor
R?spuns: [04.08.2008-10.08.2008] - Voturi
« Reply #1 on: August 13, 2008, 11:23:44 »
Imaginea 3 - 3 puncte (momentul are subiect interesant si transmite  linistea)
Imaginea 5 - 2 puncte (pentru cromatica, lumini si umbre)
Imaginea 8 - 1 punct (pentru ca sunt pasionat de macro si culorile sunt faine)
"Failure is unimportant. It takes courage to make a fool of yourself." Charlie Chaplin

ati

• bicolor
    • http://www.padreati.blogspot.com/
« Reply #2 on: August 13, 2008, 11:42:31 »
Imaginea 1 - 3 pct - (o privire sincera asupra unei realitati pe care o privim ipocrit de obicei, o imaginea pentru care nu mi conteaza ca nu e perfect pe verticala sau ca e nush cum tehnic vorbind)
Imaginea 5 - 2 pct - (numai doua pentru ca ai neglijat partea din dreapta, nu participa la imagine; poate ar fi mers sa o tai sau sa aranjezi putin umbra aceea)
Imaginea 3 - 1 pct - (nu am habar de ce imi place, dar o votez)

Saptamana aceasta a dat roade bune si sunt multe fotografii pe care le-as mai fi punctat (2,4,6).
Ultimele doua nu prea ma atrag, 8 e ok ca cromatica, dar e comuna. Iar 7 nu ma atrage cu nimic.
Lumina buna tuturor si felicitari!
Imi dau cu parerea ca sa invat. Si daca vreti sa nu va omor cu poze proaste faceti la fel.

Diana

• Moderator global
  • color
    • Contraste.ro
« Reply #3 on: August 16, 2008, 23:21:41 »
      Doar doua voturi?!  :-??
      O sa votez si eu, si mai astept voturi pana luni dimineata, cand tragem linie si facem totalul.

Mie mi-a atras atentia Imaginea 5, careia ii acord 2 puncte. Se indreapta inspre partea fashion a fotografiei, dar nu numai. E de efect combinatia intre croiala rochiei si accesoriul de la mana, insa sunt prea dure umbrele de pe perete. Daca nu ma insel, vad si ceva color noise cu nuante de verde, la trecerea de la partea intunecata la partea luminata. Si poate mi-ar fi placut mai mult fara zgomotul de imagine care devine mai evident si cam deranjant in zona umbrelor...

As fi vrut sa acord si pentru Imaginea 4 ceva asemanator cu 1 punct, dar n-o voi face. Incearca sa transmita o emotie, insa am gasit cam multe minusuri si am renuntat... Ca plus ar fi fost misterul creat de intuneric si accentuarea doar a unor zone-cheie de pe fa??, impreuna cu nuantele calde ale culorilor. Ca minusuri am pus umbrele deranjante precum cea mai jos de nas, care taie potretul si strica din cadru, plasarea portretului prea inghesuit in marginea dreapta a imaginii, color noise-ul cu nuanta verde care apare mai ales de pe obrazul stang si strica din frumusetea tenului.

Poate ar fi meritat sa mentionez si Imaginile 1 si 2, insa nu prea ma incanta acest gen de fotoreportaj asupra saraciei unor oameni.  :-??
« Last Edit: August 16, 2008, 23:24:07 by Diana »

Shiva

• alb-negru
  • *
« Reply #4 on: August 17, 2008, 01:09:23 »
Am sa incerc si eu un vot, desi nu ma prea pricep la o judecata obiectiva, le voi judeca nu tehnic ci dupa ce reusesc sa transmita si mesajul subtil din spatele lor. Oricum, de fiecare data cand cineva face o observatie tehnica, parca atrage atentia asupra unor lucruri pe care altfel unii oameni nu le-ar vedea si le-ar trece cu vederea. Eu asa patesc mereu, daca cineva nu zice despre nush ce punct negru din frunte, nu-l vad decat daca e cu adevarat deranjant pentru ochi.

Incep cu imaginea 2 - 3 puncte (pentru posterul cu Ghost Dog Calea Samuraiului - un film excelent btw -locatia decrepita, promiscuoasa si expresia lui FanFan(?) care arata ca un samurai modern, un ronin batucit si uns cu toate alifiile vietii, pe care nu-l mai sperie nimic. Apoi, cine a vazut filmul poate face conexiuni intre personajul principal, locul in care traia si personajul nostru din imagine.)
Imaginea 4 - 2 puncte (Pentru ca daca n-as sti ca-i poza Oannei, m-as gandi la un poster de film: "Fata care inghite intunericul care la randul lui o devoreaza incet incet". Pentru ca mi se face frica cand o privesc, pentru ca ma duce cu gandul la un horror japonez in care victima batuta si legata intr-o camera obscura isi stie finalul dar nu mai conteaza daca tipa sau nu. Panica totala. Blank. Si stiu ca nu asta intentiona Oanna sa transmita, dar asta vad eu. Dintr-o alta abordare ar fi misterul pe care il creeaza ochii ascunsi. In mod normal ochii sunt cei care comunica, care iti zic adevarul despre persoana fotografiata, dupa ei intelegi ce gandeste si ce simte omul, la ei te uiti prima data cand privesti un portret, ei creeaza starea generala iar aici nu-ti dai seama si te intrebi...hmmm...? Si pentru ca daca te uiti 'in gura' ei, ai zice ca-i o masca in spatiu, iar dupa ea e liniste deplina, nu se mai afla nimic.)
Imaginea 3 - 1 punct (o batrana studenta, vie, care citeste Biblia/Psaltirea/Cartea de telefoane in aer liber, cat de tare! Viata!)
« Last Edit: August 17, 2008, 01:13:39 by Shanti »
Sore wa inotchi innosensu

Diana

• Moderator global
  • color
    • Contraste.ro
« Reply #5 on: August 18, 2008, 11:42:43 »
Am facut si totalul intre timp:

Imaginea 5 (Oanna) - 6 puncte
Imaginea 3 (TiB) - 5 puncte