Author Topic: [11.08.2008-17.08.2008]  (Read 1580 times)

ex_member1

• Guest
R?spuns: [11.08.2008-17.08.2008]
« Reply #15 on: August 19, 2008, 06:52:04 »
Well, am sa fiu scurta: in lista de poze de aici sunt 2 fara exif, deci care nu pot fi identificate ca si moment al facerii (primele doua adica). Se verifica, iar daca nu exista acel exif, in caz ca userul este nou venit, il atentionam in privinta regulamentului (uneori citirea lui mai scapa), iar daca e mai vechi ne bazam pe codul etic mentionat bine de cnic.

Cu asta sper ca am lamurit. Nu voi raspunde la alte chestii, a lamurit Diana. Inainte de a scrie totusi, se putea intreba autorul sau un moderator (care culmea, erau acelasi lucru), despre corectitudinea pozei. Apreciez atentia userului nou venit si efortul depus in localizarea punctului meu de statie pt poza respectiva.

:)

sebastianfrai

• sepia
  • **
  • Multumesc Roxanei pentru poza de avatar
    • PhotoGrafisme
« Reply #16 on: August 19, 2008, 08:42:10 »
Pentru conformitate va propun sa imi specificati o adresa de e-mail pe care sa trimit fisierele original si prelucrare la fotografiile in cauza si astfel sa fie lamurita problema exif-urilor, care e posibil sa fie trunchiate de catre serverul de blog unde sunt inserate pozele.

In ceea ce priveste fotografia inscrisa la tema saptamanii (cea cu nocturna din Copou), aceasta este realizata pe 17-08-2008. In cazul acesteia era imperios necesar sa fie realizata in perioada 10-18 august 2008 (lucru de care am tinut cont si pe care l-am si realizat).

Celelalte doua, cea cu pisica si cea cu omul cu lampa, daca la ele va referiti, sunt realizate mai demult, prima pe 5 august 2008 si a doua 21 iulie 2008 si dupa regulament nu trebuiau sa fie realizate intr-o anumita perioada de timp (unul din topicuri era inactive din 25 iunie).

Sebastian FRai

« Last Edit: August 19, 2008, 08:44:39 by sebastianfrai »
Sebastian FRai / 0733-689518 / email: You are not allowed to view links. Register or Login / yahoo mess: sebastian_frai

Volare

• sepia
  • **
« Reply #17 on: August 19, 2008, 10:11:06 »
Fara suparare dar eu tot nu sunt lamurita cu prima poza  :-??

Raman la parerea mea.

Oanna

• bicolor
« Reply #18 on: August 19, 2008, 15:24:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Pentru conformitate va propun sa imi specificati o adresa de e-mail pe care sa trimit fisierele original si prelucrare la fotografiile in cauza si astfel sa fie lamurita problema exif-urilor, care e posibil sa fie trunchiate de catre serverul de blog unde sunt inserate pozele.

In ceea ce priveste fotografia inscrisa la tema saptamanii (cea cu nocturna din Copou), aceasta este realizata pe 17-08-2008. In cazul acesteia era imperios necesar sa fie realizata in perioada 10-18 august 2008 (lucru de care am tinut cont si pe care l-am si realizat).

Celelalte doua, cea cu pisica si cea cu omul cu lampa, daca la ele va referiti, sunt realizate mai demult, prima pe 5 august 2008 si a doua 21 iulie 2008 si dupa regulament nu trebuiau sa fie realizate intr-o anumita perioada de timp (unul din topicuri era inactive din 25 iunie).

Sebastian FRai

Din cate inteleg eu,nu asta era problema  :P ci daca imaginea ioanei putea fi inscrisa in concurs , asa cum a afirmat Volare. Asa ca stai linistit  :) iar imaginile trebuie sa fie realizate in decursul saptamanii de concurs numai in Provocari foto. la ghicitori, in coltul meu sau oriunde altundeva doresti sa ne arati imaginile tale ele pot fi de azi sau de acum 2 ani,nu conteaza  :P
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)