img 1 - 1 pct - imi place per ansamblu, nu imi place culoarea zapezii si nici acel flare
img 2 - 1 pct - cred ca merita taiat din stanga, nu ma incanta procesarea
img 3 - 3 pct - cu tot background-ul acela ... m-am intradgostit pentru 2 minute
img 4 - 2 pct - diferenta deranjanta de tonalitate a pielii din zona pieptului vs fata, maini
img 5 - 2 pct - simpla, frig transmis, dar parca am vazut prea multe cu realizare asemanatoare
img 6 - 3 pct - nu am habar de ce imi place atat de mult
img 7 - 0 pct - nu ma prind care e subiectul, poate un detaliu sau un unghi mai bine ale ar fi schimbat total imaginea
img 8 - 1 pct - asta pentru ca imi plac mult culorile, dar nu cred ca merg cu bicicleta ce umple cadrul si nu ma lasa sa vad nimic altceva
img 9 - 2 pct - procesarea merita facuta mai atent, mai ales in jurul omuletului
img 10 - 2 pct - faina, dar putin decupata sus si un punct de statie inferior
img 11 - 3 pct - faina pur si simplu, desi ma cam deranjeaza frunta cum se contopeste cu marginea luminata a butoiului aluia sau ce o fi
img 12 - 3 pct - faina privirea, culorile, inclinarea fundalului imi pare ok. film?
img 13 - 0 pct - probabil e ok, eu insa nu gust vederile, nici macar alea cu masini taiate in cadru
img 14 - 1 pct - interesanta, T&S?
img 15 - 1 pct - culori faine dar cred ca putea fi facut mult mai bine
img 16 - 2 pct - bine vazut