careva(unul sau mai multi,nu mai stiu,nu are importanta) comenta ca dece s-a votat poz(n)a cu numarul 6,care nu avea ce sa caute aici. am sa raspund si sa motivez, felul in ca EU vad lucrurile in acea poza.
dintre toate este SINGURA care imi trezeste un sentiment : neliniste
sau aproape singura peste care nu trec cu vederea zicand(am mai vazut asa ceva, frumos, tehnic perfect, sunt 10000000 de altele la fel...NEXT...), mai este si poza 5 care ma face sa reflectez putin la ea, dar e incadrarea mult prea stransa(sau asa o vad eu, daca era aceeasi panoramare cu mai mult spatiu lasat macar in partea stanga era mult mai bine,parerea mea).
bun,inapoi la poza 6, tocmai ca E MISCATA(sau neclara) ma face sa ma opresc asupra ei, daca era clara atunci nu mai scriam acest post si eram perfect de acord cu altii si cu ce s-a scris in privinta ei.(bine,daca vrau pot sa ii gasesc si defecte : acel cot care are unghiul ascutit e mult prea "amenintator" in poza, trebuia lasat mai mult loc sus cu acel degrade de lumina, e prea tare lumina pe pielea intre umar si rochie si imi atrage ochii nedorit pe acea portiune,la fel si cu pata aceea de lumina de pe spatarul canapelei,reflectia aia, etc,etc,etc.) "greseli" gasesti in orice fotografie sau poza daca vrei cu tot dinadinsul sa le gasesti, si la fel si virtuti gasesti in 99% din poze sau fotografii,depinde fiecare cum priveste lucrurile.
parerea mea proprie si personala.