Author Topic: [21.07.2008 - 27.07.2008] - Voturi  (Read 1203 times)

Osho

• bicolor
R?spuns: [21.07.2008 - 27.07.2008] - Voturi
« Reply #15 on: August 03, 2008, 21:47:41 »
E miscata, am scris focusare ca ma gandeam aiurea, de ex la faptul ca ti se spune ca e o poza aiurea care n-are ce cauta in concurs, si ti se pare si nedreptate si lipsa de bun simt sa observi asa ceva :rad:

Sa puna poza pe badorgood sau pe galeriafoto (nu mai zic de photo.net unde asa ceva ar fi scos in secunda doi afara) sa vada feedback acolo :rad:
Fotografia buna este cea in care uiti de fotograf.
Fotografia foarte buna este cea in care uiti de privitor.

Oanna

• bicolor
« Reply #16 on: August 03, 2008, 23:06:52 »
nu ma intereseaza feedback nu stiu de care dar nici sa spui asa ceva de imaginile mele(respect macar pentru autor daca nu pentru ce a facut),cum eu mereu am comentat de bun simt imaginile altora(desi nu toate de pe forum sunt facute "ca la carte",in focus,cu idei nu stiu de care. atat am avut de spus [nu degenerez un al doilea scandal nu-i vad sensul]
« Last Edit: August 03, 2008, 23:16:35 by Oanna »
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)

Osho

• bicolor
« Reply #17 on: August 04, 2008, 00:33:32 »
Ok, ca sa lamurim si sa incheiem definitiv: nu stiu de unde ai tras concluzia ca nu te respect ca persoana, doar specificam ca nu am nimic cu tine, ci doar cu poza in speta; in schimb tu poti aprecia ca sunt comentarii lipsite de "bun simt", asta doar pt ca nu-ti convin.
Eu zic sa arunci o privire mai atenta pe niste galerii foto serioase de pe net - sau sa vezi galeriile altor colegi de pe aici - si dupa aia sa compari ce vezi pe-acolo cu ultima ta poza bagata in concurs.
Sau sa o postezi pe un site care acorda note - sau pe aria foto de pe softpedia, asta daca ai curaj :D - si sa astepti aprecierile celor de pe-acolo.
Sa anticipez un pic feedbackul ?  ;)
N-o s-o fac, te las sa te lamuresti singura de valoarea pozei tale.

Nu trebuie sa-ti faci probleme, toti experimentam, toti invatam, din critica, de la altii, din greselile noastre etc.
Dar sa insinuezi nedreptatire si rea-vointa in cazul unei poze de hi5 (scuze), e deja prea mult.
Ai vazut ca n-am zis nimic de celelalte doua, insa ultima e bataie de joc, imi pare rau.

Cu asta inchei definitiv subiectul, cu scuze pt offtopic.
« Last Edit: August 04, 2008, 00:36:12 by Osho »
Fotografia buna este cea in care uiti de fotograf.
Fotografia foarte buna este cea in care uiti de privitor.

csl1131

• sepia
  • **
« Reply #18 on: August 04, 2008, 01:09:39 »
careva(unul sau mai multi,nu mai stiu,nu are importanta) comenta ca dece s-a votat poz(n)a cu numarul 6,care nu avea ce sa caute aici. am sa raspund si sa motivez, felul in ca EU vad lucrurile in acea poza.

dintre toate este SINGURA care imi trezeste un sentiment : neliniste
sau aproape singura peste care nu trec cu vederea zicand(am mai vazut asa ceva, frumos, tehnic perfect, sunt 10000000 de altele la fel...NEXT...), mai este si poza 5 care ma face sa reflectez putin la ea, dar e incadrarea mult prea stransa(sau asa o vad eu, daca era aceeasi panoramare cu mai mult spatiu lasat macar in partea stanga era mult mai bine,parerea mea).

bun,inapoi la poza 6, tocmai ca E MISCATA(sau neclara) ma face sa ma opresc asupra ei, daca era clara atunci nu mai scriam acest post si eram perfect de acord cu altii si cu ce s-a scris in privinta ei.(bine,daca vrau pot sa ii gasesc si defecte : acel cot care are unghiul ascutit e mult prea "amenintator" in poza, trebuia lasat mai mult loc sus cu acel degrade de lumina, e prea tare lumina pe pielea intre umar si rochie si imi atrage ochii nedorit pe acea portiune,la fel si cu pata aceea de lumina de pe spatarul canapelei,reflectia aia, etc,etc,etc.) "greseli" gasesti in orice fotografie sau poza daca vrei cu tot dinadinsul sa le gasesti, si la fel si virtuti gasesti in 99% din poze sau fotografii,depinde fiecare cum priveste lucrurile.

parerea mea proprie si personala.
Painting is the art of inclusion. Photography is an art of exclusion.

ex_member1

• Guest
« Reply #19 on: August 04, 2008, 07:50:18 »
Taram tam tam, zbuciumat votul saptamana asta vad. O fi fost de la caldura?  :-??  :)

Poza castigatoare este cea cu numarul 5 - "repaus" - a lui T||und3R, cu 13 puncte

In continuare, pozele au obtinut:

Imaginea 1 - 7 puncte - Erikson
Imaginea 2 - 6 puncte - Ioana Chilu
Imaginea 6 - 5 puncte - Oanna