Nici una nu mi se pare prea deosebita
Imaginea 1 - 2 puncte
Imaginea 10 - 1 punct
Fata din ultimele 2 poze e mult prea draguta si merita niste cadre mai...interesante.In prima pozitia ei nu-mi place,nu-mi transmite nimic, desi cromatica imaginii e f faina si incadrarea la fel. Iar
imaginea 10...mergea mai prelucrata.
Imaginea 1 e interesanta,fain realizata incadrata si asa mai departe dar cum i s-a zis si in 'coltul meu' , prezenta unei persoane sau fantome in imagine ar fi facut-o si mai si. Iar contrastul mi se pare totusi putin prea puternic.
Imaginea 6 vroiam sa o votez dar e ceva ce nu-mi place la ea. Ori ca ochii fetei nu i se vad prea bine..ori ca e asa intunecata imaginea..ori cadrul parca putin prea restrans

nu stiu. Dar imi plac culorile
Hard life,
Pietre si
Antena chiar nu-mi transmit nimic
Imaginea 5,cum a mai zis cineva,nu e originala si exemplele pe care le-a dat de pe internet parca sunt mai bine realizate decat aceasta imagine...parca mai mergea sharpness,contrast si ceva mai intunecata imaginea. si blurul ala ma enerveaza...dar daca e facuta la o nunta si a fost realizata pt miri .... [a..si cadrul parca e prea restrans]
Noi doi..nu mi-au placut niciodata imaginile de genul asta si nici nu o sa-mi placa daca ma cunosc bine :-? luminile alea sunt dragute dar...cromatica nu-mi place. Iar umbrele au si ele ceva care nu-mi place.
Sun chaser: chiar,dar chiar nu-mi place deloc. Nu stiu ce vedeti la ea. Ideea in sine e faina.Dar e preea mult sharpness,tipul sta cracanat,iar conturul ala ma deranjeaza. Daca ar fi stat putin mai drept modelul,ar fi avut ceva mai putin sharpness si conturul ala ar fi lipsit[sau cel putin sa nu fie asa puternic,e clar ceva care a fost adaugat ulterior si ma deranjeaza]as fi votat-o si eu.
Atat am avut de zis

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau,eu doar mi-am exprimat parerea. . .