fotonicu
bicolor

simt enorm si vad monstruos
|
 |
« : Februarie 22, 2009, 23:24:28 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
un cheag de sange si niste vene legate cu sireturi ieftine. Un geam spart si o minge irecuperabila. ....Nu exista copci pentru rana deschisa ,doar ea ma face sa simt ca traiesc. Intr-o betie trista , ma-nchin hemoragiei si-mi cumpar bisturiile la bax..
|
|
|
Kerp
sepia

|
 |
« Răspunde #1 : Februarie 22, 2009, 23:36:25 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
fotonicu
bicolor

|
 |
« Răspunde #2 : Februarie 23, 2009, 00:16:17 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
un cheag de sange si niste vene legate cu sireturi ieftine. Un geam spart si o minge irecuperabila. ....Nu exista copci pentru rana deschisa ,doar ea ma face sa simt ca traiesc. Intr-o betie trista , ma-nchin hemoragiei si-mi cumpar bisturiile la bax..
|
|
|
|
Tudor Manolache
|
 |
« Răspunde #3 : Februarie 23, 2009, 00:23:07 » |
|
Faine seriile Nicu! Prima e...albastra  A doua in schimb jos palaria!  Vreau si eu acolooo!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
fotonicu
bicolor

|
 |
« Răspunde #4 : Februarie 23, 2009, 00:40:56 » |
|
prima serie e facuta la 6 dimineata pe varful muntelui ,la rasarit...
lumina era cu adevarat ALBASTRA....
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Costin Nastase
alb-negru

|
 |
« Răspunde #5 : Februarie 23, 2009, 02:48:59 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Stefan Isarie
|
 |
« Răspunde #6 : Februarie 23, 2009, 07:35:16 » |
|
Mie mi-au placut mai mult albastrele! Buuune! [ mai ai o greseala de ortografie, dar nu te mai corectez  ]
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nikon D40 * Nikon AF-D 50mm f/1.8 * Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6 * SB-600
|
|
|
|
|
|
|
|
ovidiu moraru
|
 |
« Răspunde #9 : Februarie 23, 2009, 09:44:37 » |
|
cum a fost drumul pana sus? parca as merge si eu 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
fotonicu
bicolor

|
 |
« Răspunde #10 : Februarie 23, 2009, 10:16:15 » |
|
am facut 2 ore din durau pana la fantanele , iar de la fantanele la dochia am facut 5 ore....ningea si era ceata...
am ramas peste noapte acolo...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Daniel Condurachi
|
 |
« Răspunde #11 : Februarie 27, 2009, 05:49:56 » |
|
Foarte frumos! Ce mi-as dori si eu sa pot merge la munte. Cele din prima serie imi plac cel mai mult
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
catalinlarion
|
 |
« Răspunde #12 : Februarie 28, 2009, 12:52:34 » |
|
Felicitari pentru poze si pentru spiritul de aventura... Eu unul nu stiu daca m-as fi aventurat pe traseul ala iarna, mai ales cu plamanii mei de fumator...
|
|
|
|
|
Memorat
|
When you photograph people in colour you photograph their clothes. But when you photograph people in B&W, you photograph their souls!
|
|
|
|
ati
|
 |
« Răspunde #13 : Martie 02, 2009, 11:52:36 » |
|
Bine ai revenit! Foarte bune de pus la ochi, inima si suflet!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Imi dau cu parerea ca sa invat. Si daca vreti sa nu va omor cu poze proaste faceti la fel.
|
|
|
T||und3R
sepia

|
 |
« Răspunde #14 : Martie 02, 2009, 17:23:33 » |
|
Misto ca ai prins vreme faina. E foarte schimbatoare acolo si mai ales dimineata ai toate sansele sa fie ceata.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Don`T Worry, Be Happy!
|
|
|
|