Author Topic: iesire 24.01.2009 - undeva in Dancu  (Read 3335 times)

pandururadu

• bicolor
iesire 24.01.2009 - undeva in Dancu
« on: January 24, 2009, 16:05:09 »
Am sa incep eu, desi am fost cam dezamagit cand am vazut acasa ca nu am nimic interesant, asta e, se mai intampla. Am sa postez totusi ce a iesit mai bine. Imi pare rau ca nu am mers si in Piata Unirii poate acolo as fi gasit ceva mai interesant.
"Failure is unimportant. It takes courage to make a fool of yourself." Charlie Chaplin

fotonicu

• bicolor
  • simt enorm si vad monstruos
    • www.fotonicu.ro
R?spuns: iesire 24.01.2009 - undeva in Dancu
« Reply #1 on: January 24, 2009, 17:17:29 »
foarte misto unghiul la cea cu elicopterul....prelucrarile sunt insa prea intruzive ( dupa gustul meu - dar nu o lua de buna , tinand seama de cerurile mele mov  :D ).

o sa pun si eu ce am tras ceva mai incolo
un cheag de sange si niste vene legate cu sireturi ieftine. Un geam spart si o minge irecuperabila.
....Nu exista copci pentru rana deschisa ,doar ea ma face sa simt ca traiesc. Intr-o betie trista , ma-nchin hemoragiei si-mi cumpar bisturiile la bax..

Sebastian Bujor

• sepia
  • **
« Reply #2 on: January 24, 2009, 17:24:56 »
Mie imi plac avand in vedere cenusiul situatiei. La mine mai dureaza pana postez ceva.

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #3 on: January 24, 2009, 18:07:14 »
pun si eu doua ( o sa revin cu mai multe )

prima ..... total neprelucrata  (:D - ce gluma buna sa postez asta , dupa ce i-am spus omului ca prelucrarile lui sunt cam intruzive - mie si lui basescu ne plac glumele noastre , asta e  8-> )

a doua ...din piata unirii - ca sa va fie ciuda ca nu a-ti fost  :)

un cheag de sange si niste vene legate cu sireturi ieftine. Un geam spart si o minge irecuperabila.
....Nu exista copci pentru rana deschisa ,doar ea ma face sa simt ca traiesc. Intr-o betie trista , ma-nchin hemoragiei si-mi cumpar bisturiile la bax..

pandururadu

• bicolor
« Reply #4 on: January 24, 2009, 18:08:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
foarte misto unghiul la cea cu elicopterul....prelucrarile sunt insa prea intruzive ( dupa gustul meu - dar nu o lua de buna , tinand seama de cerurile mele mov  :D ).

o sa pun si eu ce am tras ceva mai incolo
E in regula remarca ta legat de prelucrare, recunosc ca trec printr-o perioada flower power cu puternice influente new age :rad:. Bine exista si o explicatie tehnologica, monitorul meu de acasa trece printr-o perioada de duca, schimband continuu tente de roz, portocaliu, albastru si violet. Dupa o sesiune la calculator imi vine sa plang  :rad:
"Failure is unimportant. It takes courage to make a fool of yourself." Charlie Chaplin

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #5 on: January 24, 2009, 18:18:44 »
stai calm...nu vezi ce cer albastru am comis si eu ? :rad:

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #6 on: January 24, 2009, 18:20:30 »

asta ca sa va reveniti din socul albastrului... 8->

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #7 on: January 24, 2009, 19:22:21 »

si un elicopter care a uitat sa zboare...

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #8 on: January 24, 2009, 19:50:28 »

inca una ( in caz ca va plac benzile desenate )  :D  8->

Stefan Isarie

• bicolor
Răspuns: iesire 24.01.2009 - undeva in Dancu
« Reply #9 on: January 24, 2009, 19:56:49 »
Fantastica cea din Piata Unirii! E facuta de pe Hotel Unirea? Sau... elicopter??? :O

Eu am fost in Piata Unirii insa am ajuns tirziu deoarece nu am gasit loc de parcare si deja ma enervasem... Asa ca nu am tras nimic interesant... Insa am prins un cadru de gen "Street photo" pe care o sa il pun in coltul meu :) Aaa... si am fost cu nevasta la expozitia Verei unde am savurat o cafea minunata!!!
Nikon D40 * Nikon AF-D 50mm f/1.8 * Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6 * SB-600

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #10 on: January 24, 2009, 20:19:27 »
e facuta de sus cu wide ( ala de te ajuta sa iti vezi ceafa  8-> )

mai am niste cadre faine de acolo , dar pana una alta in ordinea cronologica ( ajungem si la ele ) - pe masura ce aranjez le pun  8->

pana una alta , va mai ofer una facuta "vara"  :D ( ca tot era de rahat vremea azi - nema contrast / nema culoare )

offf..iar ma gandesc ca m-am luat de om ca a prelucrat intruziv  :D  :rad:

pandururadu

• bicolor
« Reply #11 on: January 24, 2009, 20:31:34 »
wow ast ultima zici ca e de pe un camp de lupta, capita aia din spate zici ca e o ciuperca atomica in departare. Mie imi place prelucrarea :D

Tudor Manolache

• bicolor
« Reply #12 on: January 24, 2009, 20:38:16 »
Parca e dintr-un film SF !! Ai dreptate Radu cu ciuperca atomica  :rad:
You are not allowed to view links. Register or Login

sebastianfrai

• sepia
  • **
  • Multumesc Roxanei pentru poza de avatar
    • PhotoGrafisme
« Reply #13 on: January 24, 2009, 20:40:39 »
Faine pozele de la aeroclub, dar eram foarte obosit si nu am putut sa ma trezesc ca sa ajung la timp.

Cat priveste piatza unirii, daca va  :wow: uitati atent acolo in multime poate ma vedeti si pe mine....  :D:P

elicopterul ala de pe campul galben, e la fel de incitant ca poza lui ovidiu de la schitu duca

Sebastian FRai / 0733-689518 / email: You are not allowed to view links. Register or Login / yahoo mess: sebastian_frai

Cristian ?ibu

• sepia
  • **
    • fotoblog Cristi ?ibu
« Reply #14 on: January 24, 2009, 20:58:00 »
Dar ?i-ai ?i g?sit un termen pe m?sur?, auzi tu, "ca a prelucrat intruziv:rad: ?i asta tocmai de la tine.
Serios vorbind acum, Bravos b?ie?i! Eu am avut JOB
Fuji S6500fd.