Author Topic: iesire 24.01.2009 - undeva in Dancu  (Read 3341 times)

ovidiu moraru

• bicolor
    • Blog.
R?spuns: iesire 24.01.2009 - undeva in Dancu
« Reply #15 on: January 24, 2009, 21:10:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login

doua din ce am tras si eu :D
as fi mers si eu in centru, dar din pacate.. am lucrat  :(

catalinlarion

• sepia
  • **
    • Pieces of me
« Reply #16 on: January 25, 2009, 04:51:18 »
Foarte misto alea de la aeroclub, am sa ma misc si eu o data pana acolo... Tare si aia trasa de pe Unirea...

Aia cu tubul o sa imi dea cosmaruri albastre mult timp de acu :) ... nici nu am stiut ca monitorul meu poate reda culori de genul asta  :rad: Daca stau bine sa ma uit, tot mai ai niste ramasite roz pe undeva; sa fie oare asa de roz incat sa se vada albastru ? :thumbsup:

Oricum... cel putin prima de la aeroclub (aia cu elicea de avion) mi se pare geniala...
When you photograph people in colour you photograph their clothes. But when you photograph people in B&W, you photograph their souls!

fotonicu

• bicolor
  • simt enorm si vad monstruos
    • www.fotonicu.ro
« Reply #17 on: January 25, 2009, 12:28:19 »

Aia cu tubul o sa imi dea cosmaruri albastre mult timp de acu :) ... nici nu am stiut ca monitorul meu poate reda culori de genul asta  :rad: Daca stau bine sa ma uit, tot mai ai niste ramasite roz pe undeva; sa fie oare asa de roz incat sa se vada albastru ? :thumbsup:

multumesc cataline....tocmai ce m-am trezit si eu ( am avut cumatrie asta noapte ) . m-ai facut sa rad copios si e misto sa incepi ziua razand.....

dupa ce termin cu botezul ( deci mai spre seara ) o sa mai pun cateva .
un cheag de sange si niste vene legate cu sireturi ieftine. Un geam spart si o minge irecuperabila.
....Nu exista copci pentru rana deschisa ,doar ea ma face sa simt ca traiesc. Intr-o betie trista , ma-nchin hemoragiei si-mi cumpar bisturiile la bax..

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #18 on: January 25, 2009, 13:39:15 »

ma duc sa ma culc...genialitatea ma ocoleste azi  8->
un cheag de sange si niste vene legate cu sireturi ieftine. Un geam spart si o minge irecuperabila.
....Nu exista copci pentru rana deschisa ,doar ea ma face sa simt ca traiesc. Intr-o betie trista , ma-nchin hemoragiei si-mi cumpar bisturiile la bax..

mihai.ureche

• sepia
  • **
« Reply #19 on: January 25, 2009, 18:36:38 »
The plane

~ The only disability in life is a bad attitude. ~ Scott Hamilton

mihai.ureche

• sepia
  • **
« Reply #20 on: January 25, 2009, 21:37:21 »
The plane 2

Cealalta fata a avionului.

~ The only disability in life is a bad attitude. ~ Scott Hamilton

Daniel Condurachi

• sepia
  • **
    • Fotograf Iasi.ro
« Reply #21 on: January 26, 2009, 10:37:04 »
Imi place ce ati scos in pofida vremii mohorate si a noroiului. Imi pare rau ca nu am avut cum sa vin si eu cu voi. Weekendul viitor iar nu voi fi in oras din pacate. Astept cu nerabdare cand se va mai iesi si oi fi si eu in Iasi.

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #22 on: January 26, 2009, 11:43:20 »

cei 5 care au speriat aeroclubul  :D

fotonicu

• bicolor
    • www.fotonicu.ro
« Reply #23 on: January 26, 2009, 11:54:27 »
mai pun 3 din zona si voi deschide un topic separat pentru PIATA UNIRII . Acolo ii astept pe toti sa posteze de la eveniment.

cnic

• HDR
  • f 1.0
« Reply #24 on: January 27, 2009, 03:31:29 »
vai baieti, ce sec sta trepiedul ala aruncat in dreapta jos in poza de grup din fata avionului .... parca a expirat si nu mai vroia nimeni sa il atinga  :rad: :rad:
uga buga