imaginea 3 : 3 puncte
comentarii:
imaginea 1 : incadrata prea strans, daca era mai larg incadrarea era ok,trandafirii aia nu dadeau rau acolo,dadarau ceva culoare in plus, dar pt ca sunt pe jumatate(cum e si bucata aia de cartof) deranjeaza ochiului.sau pe mine ma deranjeaza asa stransa incadrare.
imaginea 2: incadrarea imi place si culoriile imi plac foarte mult, ma deranjeaza paiul ala, e cam.."amenintator" si bucata aia neagra pe care se sprijina paharul...dupa mine ori mai mult negru ori mai putin,parerea mea...
imaginea 3: imi place cel mai mult dintre aceste 4, desii cred ca e putin cam "stransa", putin mai larg cadrul ar fii fost mai ok,zic eu...sau macar patrujnelul ala sau ce e pus altfel ca sa nu ti se duca ochii catre marginea pozei si sa se loveasca de margine(cu un pas-par-tout,sper ca asa se scrie ar fii mers foarte bine, dar asa nu prea). atat lumina cat si "obiectele" din fotografie te fac sa te gandesti la o masa taraneasca, poza putand avea diferite conotatii.imi place.

imaginea 4 : poza pur descriptiva, ca de reclama, bine gandita, pcat de lumina, daca nu erau multitudinea aia de reflectii sau daca era lumina directionata dintr-o partea sa fie si umbre ca in poza 3 era interesanta si frumoasa, mai ales cu fundul ala de lemn chinezesc si cu masa pe post de rama...