Author Topic: "Comestibil" - Voturi  (Read 1116 times)

ex_member2

• Guest
"Comestibil" - Voturi
« on: July 29, 2008, 00:39:20 »
   Imaginea 1:

Imaginea 2: "Served extra-cold"

Imaginea 3:

Imaginea 4:

erikson

• color
    • my blog
R?spuns: "Comestibil" - Voturi
« Reply #1 on: July 29, 2008, 01:21:45 »
prima.. bulanul ala pe pui arata aiurea tare (partea din dreapta in special). farfuria cu flori -> chinezarie ieftina, cartoful de sus e pe jumatate rupt  (da ai impresia ca fotografului i-a fost pofta si a muscat si el o bucatica)

a doua: la asa ceva se presteaza o umbreluta. parea mai sugestiv cu niste picuri pe pahar iar despre buzele alea ....

a treia: lipseste cepa, iar patrunelul nu are ce cauta acolo. la ulciorul ala mergea un pahar din ala mic. iar. imaginea este prea aglomerata
a patra. imbinarile de mancare sunt foarte ciudate. ou crud, usturoi necuratat, branza frantuzeasca (sau cu cerneala) si bete chinezesti. la asa ceva doar sa te uiti ca nu stiu cat de ok este sa o si consumi  :rad:

so 2 puncte pentru imaginea 4 (asta daca am fost pe aceeasi lungime de unda cu autorul)
You are not allowed to view links. Register or Login please.. no flowers!!!

csl1131

• sepia
  • **
« Reply #2 on: July 29, 2008, 03:07:38 »
imaginea 3 : 3 puncte

comentarii:

imaginea 1 : incadrata prea strans, daca era mai larg incadrarea era ok,trandafirii aia nu dadeau rau acolo,dadarau ceva culoare in plus, dar pt ca sunt pe jumatate(cum e si bucata aia de cartof) deranjeaza ochiului.sau pe mine ma deranjeaza asa stransa incadrare.

imaginea 2: incadrarea imi place si culoriile imi plac foarte mult, ma deranjeaza paiul ala, e cam.."amenintator" si bucata aia neagra pe care se sprijina paharul...dupa mine ori mai mult negru ori mai putin,parerea mea...

imaginea 3: imi place cel mai mult dintre aceste 4, desii cred ca e putin cam "stransa", putin mai larg cadrul ar fii fost mai ok,zic eu...sau macar patrujnelul ala sau ce e pus altfel ca sa nu ti se duca ochii catre marginea pozei si sa se loveasca de margine(cu un pas-par-tout,sper ca asa se scrie ar fii mers foarte bine, dar asa nu prea). atat lumina cat si "obiectele" din fotografie te fac sa te gandesti la o masa taraneasca, poza putand avea diferite conotatii.imi place. :thumbsup:

imaginea 4 : poza pur descriptiva, ca de reclama, bine gandita, pcat de lumina, daca nu erau multitudinea aia de reflectii sau daca era lumina directionata dintr-o partea sa fie si umbre ca in poza 3 era interesanta si frumoasa, mai ales cu fundul ala de lemn chinezesc si cu masa pe post de rama...
Painting is the art of inclusion. Photography is an art of exclusion.

Oanna

• bicolor
« Reply #3 on: July 29, 2008, 03:20:15 »
imaginea 4-3 puncte
mi-am zis de cand am vazut-o ca pe ea o votez.imi place enorm si ideea si cel mai mult cerneala de pe 'branza'
nu stiu,se imbina toate atat de bine,ca m-as uita la ea ore intregi  :rad: ce da spre comestibil sunt rosiile si branza ca in rest  :rad: dar tot imi place
tonurile incadrarea,foarte fain surprins  :icon_biggrin: bravo autorului din partea mea

question: ce sunt liniile alea de pe ardei?[sau ce e ala] imi tot atrage privirea si nu pricep  :-??]
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)

erikson

• color
    • my blog
« Reply #4 on: July 29, 2008, 07:51:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
question: ce sunt liniile alea de pe ardei?[sau ce e ala] imi tot atrage privirea si nu pricep  :-??]

probabil albus de ou
You are not allowed to view links. Register or Login please.. no flowers!!!

ex_member2

• Guest
« Reply #5 on: July 29, 2008, 08:50:19 »
   3 Puncte Imaginea 2: "Served extra-cold". Simplu si frumos, fain contrastul dintre culori...

2 Puncte Imaginea 1. Pulpa aia ar fi aratat mult mai apetisant pusa invers, la fel si cartofii, si ar fi mers intradevar incadrata mai larg pentru a se vedea ca trandafirii aia sint pictati pe farfurie si nu fac parte din meniu...

1 Punct Imaginea 3. Subscriu la ideea cuiva de mai sus ca e prea aglomerata. Alte comentarii ar fi ca e destul de soft, iar mararul si patrunjelul de acolo sint prea subexpuse. Autorul ar fi trebuit sa manipuleze un pic mai bine lumina, pentru a nu apare diferente atit de mari la maparea acesteia in imagine...

Imaginea 4 e interesanta ca si continut, din pacate nu-mi place blitul direct. Umbre foarte tari, si o mie de "puncticele" arse in imagine. Recomand autorului sa arunce o privire la un softbox ori la un difuser...

CodrinB

• bicolor
  • serios...
    • codrinbaleanu.ro
« Reply #6 on: July 29, 2008, 10:55:18 »
Imaginea 3 - 3puncte, imi place foarte mult tonarea calda.
Imaginea 2 - 2puncte, foarte interesanta incadrarea, dar e cam "goala"
D80 cu parasolar
codrinbaleanu.ro

Diana

• Moderator global
  • color
    • Contraste.ro
« Reply #7 on: August 16, 2008, 22:21:30 »
Dupa bilantul voturilor, Imaginea 3 e pe primul loc, cu 7 puncte. Urmeaza la egalitate Imaginea 2 si Imaginea 4 cu 5 puncte, respectiv Imaginea 1 cu 2 puncte.

Imaginile au apartinut urmatoarelor persoane: 1-Ioana Chilu, 2-Oanna, 3-oana.ciulei, iar imaginea 4 nu stiu cui apartine (help?!  :()

Felicitari Oanei Ciulei si o asteptam sa stabileasca tema pentru saptamana care urmeaza. :)
You are not allowed to view links. Register or Login

Oanna

• bicolor
« Reply #8 on: August 17, 2008, 00:53:26 »
Imaginea 4 ii apartine lui Tiberiu  :icon_biggrin:
felicitari tuturor  =D>
"In fata mea se aflau doua drumuri. Am ales drumul mai putin batut. Si asta a contat." (Robert Frost) You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
sony dsc-h9 + praktica MTl 5B + nikon D80 cu imprumut :)